Publisert leserinnlegg: Skoler og barnehager i Nord-Odal kommune

Leserinnlegg på trykk i Glåmdalen tirsdag 22. August

I spalten "min mening" i Glåmdalen hadde Odd Kjetil Sløtte og Stine Myrvang på vegne av Nord-Odal Arbeiderparti et leserinnlegg på trykk tirsdag 22. August. Som ordførerkandidat og varaordførerkandidat håper vi dette oppklarer og styrker våre programpunkter.Leserinnlegget kan du lese i sin helhet her:

I valgperioden vi legger bak oss har kommunestyret i Nord-Odal hatt krevende debatter om struktur i både skolen og barnehager, dette resulterte i en samlokalisering av barna på Sand, i lokalene til Sand barnehage. Dette grepet har vi tatt fordi vi ønsker økt bemanning og økt antall plasser, også for barna som ikke har rett på barnehageplass for å igjen tilby flere opptak i barnehagen.

Samtidig har vi tatt en økonomisk krevende beslutning ved å beholde skolestrukturen som vi har hatt den siden 60-tallet.

Vi skal de neste fire årene gi skolene og barnehagene økte ressurser for å gi god og tett oppfølging.

Nord-Odal Arbeiderparti går nå til valg på ro rundt strukturdebatter, vi skal ha skoletrinn som i dag både på Sand sentralskole og i Gardvik skole/Nord-Odal ungdomsskole.

Kommunestyret har ett arbeidsgiveransvar for kommunalt ansatte, vi ser at noen av våre politiske motstandere ønsker åpne for private barnehager i Nord-Odal, dette er uaktuelt for oss. Som arbeidsgiver vil vi ikke spekulere med ansattes trygghet eller pensjonsbesparinger, du skal ha en trygg jobb og gå til!

Før du vurderer hva du skal stemme i årets kommunevalg, vær sikker på om du kan stå inne med partiet du stemmer på, i alle saker, ikke bare en enkelt.

For Nord-Odal Arbeiderparti

Odd Kjetil Sløtte – Ordførerkandidat

Stine Myrvang - Varaordførerkandidat

Kjetil - valgkamp 2023
Odd Kjetil Sløtte, ordførerkandidat til valget 2023
Stine - Valgkamp 2023

Stine Myrvang, varaordførerkandidat til valget 2023